Vedrørende arbejde med profilvalsning og bukning af rør og rørbearbejdning med bukkeværtøj til udstødningsrør

Har jeg egentligt skrevet om min husbonds job? Manden arbejder med udstødningsrør » www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm,, rørbearbejdning » www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm,, bukkeværktøj [www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm], profilvalsning og bukning af rør. Sikkert tænker I over, hvad for noget det er. På den måde ville jeg nok have det, så fremt jeg ikke levede med ham min mand og ofte har hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning.

Det er da gunstigt, at ham og jeg har totalt blandede arbejdsområder som brug af bukkeværktøj i f.m. bukning af rør til de perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning versus at udvælge items til butikken blandt Pradas seneste sæson

Rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør er f.eks det, der bliver brugt til at lave din bils udstødningsrør – eller kæmpe udstødningsrør på fabrik. Også de dér flotte stål rækværk, som er benyttet i indgangspartiet hos mit job. Gemalen jobber med profilvalsning, rørbearbejdning og bukning af rør i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Lidt cool. Sådan noget med bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning, bukning af rør og udstødningsrør kunne nok ikke komme ret meget længere fra mit arbejde. En stor modsætning.

Gad vide jeres kærester jobber med. Mon mine læsere har arbejde ved rørindustrien eller måske har arbejde med bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, bukning af rør og profilvalsning.

Profilvalsning, bukning af rør, bukkeværktøj, udstødningsrør og rørbearbejdning blev hermed nævnt her på bloggen min. Hermed forstår jer derude så lidt om min gemals arbejdsdag. I skriver gerne, såfremt I ønsker at vil vide mere om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning, ellers kommer jeg til at droppe temaet. Hi hi.