Rekruttering Holstebro – Få assistane til at finde de dygtige kandidater

Rekruttering Horsens {https://temp-team.dk/kontakt/horsens/}

”Vores samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau har sikret vores virksomhed kvalificerede kandidater at vælge mellem, optimal sparring, rådgivning og forretningsudvikling og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der ganske enkelt fandt vikarbureauet ved at google ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Holstebro {https://temp-team.dk/kontakt/holstebro/}

”K&A&P Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de seneste år er vi groet fra 5 til over 25 medarbejdere. Af den årsag har vi haft behov for de mest kompetente kolleger, så vi kunne holde trit med de mange options. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De kan desuden være behjælpelige, hvis du mangler vikarer ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning {https://temp-team.dk/kontakt/herning/}

” Vi har mange gange hos Pape Industriudvikling A/S gjort brug af et professionelt bureau til rekruttering Herning. Vi får en effektiv og seriøs hjælp, der sparer os tid og sikrer os den dygtige kollega. Vi kommer i første omgang med et oplæg, og så finder rekrutteringsbureauet de dygtigste kandidater, som vi så sammen møder og vurderer. Vi undgår helt at skulle læse 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at belyse og vælge den rette kandidat. Bureauet fikser simpelthen alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du arbejdsløs og behøver flere kvalifikationer på Cv-et? Så må du overveje at få et godt job ved at tilmelde dig et bureau. Der kan du sikkert finde kortvarige jobs og teste dig i varierede korte ansættelser – eller finde det faste trygge job.