Nogen med kendskab til reparation af iPhone?

Er der nogen, der ved noget om reparation af iPhone [http://phonehospitalet.dk/]?. Jeg kan godt komme i tvivl om, hvad jeg skal gøre, hvis det en dag sker, at min iPhone går i stykker en dag. Jeg er meget glad for min brugbare iPhone og overvejer også at købe en iPad. Jeg elsker det kreative design! Det er fx derfor, jeg indimellem er nervøs for, om jeg en eller anden gang pludseligt risikerer at ødelægge telefonen. Når uheldet indtræffer, må jeg jo aflevere den til reparation med det samme. Så kan den sikkert genoplives. Jeg er normalt dygtig til at være forsigtig med mine kære gadgets, og det bør jeg da også være, hvis jeg modtager en iPad på min fødselsdag her om 14 dage. Men man kan jo være uheldig, og så er det jo rart at have kendskab til, at man kan aflevere den til reparation og få korrekt reparation af iPhone.

Rent faktisk har jeg nogle venner, som af sig selv ved hvordan de skal reparere deres telefoner og iPads, så mine venner er simpelthen eksperter i reparation af iPad [http://phonehospitalet.dk/Reparation-af-iPad-i-Slagelse]. Noget der er vildt cool. Desværre tror jeg ikke de kan assistere, når jeg falder med en tablet og glasset måske krakelerer. Det er nok problematisk. Det præcis samme hvis der er nogle af effekterne, der akut holder op med at være funktionsdygtige. Skulle det ske, at min iPhone ikke længere vil ringe, eller hvis den hele tiden er helt død og i høj grad behøver nu-og-her reparation. Jeg tror, at jeg prøver at bede om en helt ny samt fed iPad, og i den forbindelse skrive under på, at jeg ganske enkelt passer godt på den og ligefrem finder et dækkende iPad-cover til den. Jeg tror det er bedst, at man prøver at undgå reparation af iPad nogensinde.

Senere skal jeg have det sjovt med min kæreste ejendel – nemlig min iPhone samt krydse fingre for, at det aldrig vil være aktuelt med en reparation! Jeg ved nemlig, at reparation af iPad godt kan blive dyrt.