Mon ikk du har svampegummi, gummistropper, gummiplader, gasfjeder og kantlister hjemme hos dig

I industrien anvender man alt muligt, jeg aldrig kendte, før jeg påbegyndte mit job med det på egen hånd. Derfor forbløffer det mig overhovedet ikke, så fremt veninderne ikke vil synes at de kender svampegummi, gasfjeder, gummiplader, gummistropper og kantlister.

De oplistede ting er egentligt alle sådan noget, vi gør brug af i dagligdagen. Eksempelvis er gummiplader funktionelle at have anbragt i bilens bund, hvor vi har vores sko. Og barstolen i køkkenet kører ned og op via en indbygget gasfjeder. Du har sikkert kantlister flere områder i dit hjem. Eksempelvis i forbindelse med køkkenets paneler, så overgangene er pæne. Gummistropper bruger du til at holde fast i nede i metroen, så du ikk falder, når du står op i en flok af medpassagerer.. Svampegummi er effektivt omkring f.eks vinduer, skabe og døre. Svampegummi er faktisk den oftest udbredte kantliste ved behov for tætning.

Således kender I lidt mere vedrørende, hvordan I faktisk bruger svampegummi, gasfjeder, kantlister og måskegummistropper og gummiplader totalt tit i hverdagen. Og den viden om gasfjeder, kantlister, gummistropper, svampegummi og gummiplader er tit tilstrækkeligt for de fleste.