Mine to smukke tøser vil have kostumer og masker

Om fem dage skal mine to forventningsfulde døtre til udklædning i deres børnehave, så jeg foreslog at sy udklædningstøj til dem. Jeg er temmelig stresset her for tiden, men hvilken moder vil ikke designe sine små døtres kostumer? Det var derfor, at jeg tog i shoppingcenteret i forgårs, i begyndelsen i kostumeforretningen, da jeg skulle handle noget udstyr, og så i stofbutikken. Der var talrigt nyttigt tilbehør; masker, hatte, parykker og sminke, og så videre.

For at blive inspireret begyndte jeg med at kigge på kostumer. Kostumer i store mængder havde butikken, og mange af dem var interessante. Jeg tænkte i grunden på at købe nogle, men jeg har jo som sagt givet mine to døtre mit ord på, at jeg nok skal lave dem selv. Efterfølgende ville jeg se på parykker og masker, og også her var der et bredt udvalg. Jeg sluttede med at købe masker, og de forestillede hhv. en kat og en mus og derudover noget à la parykker med passende ører på.

Da jeg havde valgt stof, jeg kunne bruge til at lave kostumer af, gik jeg hjem for at gå i gang med at sy pigernes kostumer. Jublende var de, idet de fandt ud af, at de skulle være kat og mus. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være katten – og lillesøster musen. Jeg kan ikke vente med at få tøserne at se i de kostumer, jeg laver, idet de er færdiglavede. Jeg har faktisk lovet pigerne at tage med dem over i børnehaven, idet de skal have deres kostumer på. Og så kan jeg også lige ”prale” af, at jeg har lavet muse- & kattekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>