Angående starten på fastelavnstøj, fastelavnskostumer til børn og fastelavnskostumer til voksne

Når det bliver februar bli’r jeg travl med at opspore fastelavnskostumer til børn (dramashop.dk/kostume/category/fastelavnskostumer-til-boern-226) og ind imellem endvidere fastelavnskostumer til voksne (dramashop.dk/kostume/category/fastelavnskostumer-til-voksne-242), så fremt jeg drager til festivitas, hvor såvel voksne som børn skal have fastelavnstøj på. At jeg elsker fastelavnstøj bekender kreative mig gladeligt. Fastelavnskostumer til voksne er blot jævnligt ikke lige så udbredt som fastelavnskostumer til børn er.

Sædvanerne om at hoppe i fastelavnstøj er reelt halvgammel, hvis I ik på forhånd kendte til det Fastelavnskostumer til voksne var tidligere det mest typiske, hvor folk anvendte fastelavnstøj til at bortskræmme ånderne. Og fastelavnskostumer til børn blev måske lidt overraskende allerførst anvendt for ikke så mange årtier siden. I middelhavsområdet er fastelavnskostumer til voksne stadig i dag det mest udbredte i lande som for eksempel Spanien, Italien og Portugal med parader, fastelavnstøj og maskeradefester.

Til februar hvis I skal anvende fastelavnstøj, så må jeg nævne hjemmesiden Dramashop.dk. De forhandler fastelavnskostumer til børn men vidst nok endnu flere fastelavnskostumer til voksne. Dramashops udvalg af fastelavnstøj er pretty awesome. Så det er bare at go nuts når børnene hviner efter nye fastelavnskostumer til børn, eller du måske selv leder efter fastelavnskostumer til voksne til tjoo fastelavn og/eller perhaps en tema-fredagsbar.