Angående min mands helt nye job med reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer, lynkoblinger, hydraulikmotor og kraneftersyn

Denne dames mand har fundet nyt job i et lovende firma, som arbejder med kraneftersyn (http://ht.hvht.dk/kraneftersyn/), reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger (http://ht.hvht.dk/lynkoblinger/), hydraulikmotor og oliemotorer (http://ht.hvht.dk/oliemotorer/). Dennis er temmelig uvant i faget og har ik så meget erfaring med lynkoblinger, kraneftersyn, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre og hydraulikmotor endnu. Jeg kan gudskelov begribe fra manden, at dem han arbejder med er temmelig venlige og mega dygtige. i en fart skal blive mere garvet, således at han kan være behjælpelig over for klienterne.

Jeg selv ved (naturligvis) ikke en skid om lynkoblinger, kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer og hydraulikmotor. Kraneftersyn er det måske muligt at gætte mig til hvad er. Det må handle om at undersøge, at kranen fungerer og ikke pludselig har risiko for at falde ned eller sådan noget. Reparation hydraulisk cylinder, hydraulikmotor og lynkoblinger har jeg tværtimod ikke rigtig fået viden om tidligere. Oliemotorer har jeg faktisk mest viden om fra morfars varmefyr og båd. Til professionelt brug – not so much.

Det er altså ikke overvejende ik denne blogger, min husbond kan komme og spare med når det gælder oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor, lynkoblinger og kraneftersyn. Men at begynde på en ny jobsituation er jeg fortrolig med, så det samtaler manden og jeg om.